REPORT l MECHELEN KA LYCEUM

headerMuffler Men knalde iedereen wakker met hun snoeiharde sound. Rock on Mechelen! Op het Red Bull MOBILE stage joeg DJ Maddis de temperatuur pas echt de hoogte is met een vette zomermix. Enkele lucky winners gingen aan de haal met coole Red Bull MOBILE-prijzen, it couldn’t get better. Of wel.. ?
Dan hadden we de mannen van Diablo Blvd nog niet zien optreden. Alex Agnew & Co, het leek even dé metalmeeting in Mechelen. Iedereen ging volledig uit de bol & de coolste rockchicks stonden op de eerste rij. ‘We love Alex!’.
Murdock sloot deze fantastische dag af met een énorm dansbare set. Een hoop crazy kids dansten de ziel uit hun lijf on stage & we kregen zelf enkele backflips en spins te zien! Mechelen, you were awesome!

Verder lezen

REPORT | MECHELEN

IMG_3380Punkrockers Not So Much opende deze zonnige TMF StressFactor op het TSM in Mechelen. Daarna was het de beurt aan onze eigen – en jongste – Call The DJ’s. Het dj-duo Will I Am ft. Sebasstiaan draaide de pannen van het dak! Ook Halve Neuro en zijn vrienden, waaronder Slongs Dievanongs waren present. En afsluiten deden we met leerkracht zedenleer DJ Rakka!

Tussendoor was het superdruk aan onze Red Bull MOBILE-stand. We deelden heel wat prijzen uit waaronder Pop Phones, iPhone covers en Urban Ears headphones.

Mechelen, jullie waren geweldig! Verder lezen

REPORT | TONGEREN

IMG_1069TMF StressFactor in Tongeren werd geopend met een set van onze Call The DJ. Een halfuurtje later blies Wahwahsda iedereen van zijn sokken met een awesome mix van rap en reggae. Daarna was het de beurt aan de mannen van Wait a Minute. Tijdens hun optreden werd duidelijk dat Tongeren overstroomt van het talent: één van de vrouwelijke KTA’ers sloeg iedereen met verstomming met haar versie van Rather Be als backing-vocal. Even later zorgden drie rappende leerlingen ervoor dat alle handen de lucht in gingen. Spijtig genoeg bleef het niet droog, maar regen of niet, iedereen stormde naar het podium om onze afsluiter Yellow Claw van dichtbij mee te maken.

Tussendoor deelden we aan de Red Bull MOBILE-stand heel wat coole prijzen uit, van Pop Phones tot iPhone covers en Urban Ears headphones, zelfs een Samsung smartphone! Tongeren, you were great!

Verder lezen