REPORT I IZEGEM

IMG_9814

Het grasveld op de Prisma Middenschool in Izegem werd eventjes de vetste dansclub van het land. Openen deden we met Not So Much, vier jonge rakkers uit Antwerpen dierock’n’roll terug leven inblazen en ervoor zorgden dat het moeilijk stilstaan wordt. Occasionele luchtgitaar inclus! Daarna smeet Wahwahsda wat reggae over de speelplaats en gooide er nog een dikke lap hiphop bovenop.

Tussendoor knalde onze Call The DJ, Beats of Noise, stevige electro waar iedereen superhappy van ging meezingen. Afsluiten deden we met Mark with a K, de koning van de hardere stijlen. Handjes in de lucht en dansen maar! Izegem, ’t was super!

Verder lezen

REPORT I LANAKEN

Lanaken004

Ook in Lanaken mochten we weer onder een stralende zon feesten met de beste muziek.

De lokale schoolhelden van Hashtag openden vol energie het waanzinnige feestje. Not So Much schreeuwde iedereen wakker met hun out-of-the-ordinary Punk Rock en Wait a Minute beatboxte zelfs de leraren van hun sokken. DJ Maddis kreeg tussendoor iedereen aan het dansen met zijn coole summervibes en Mr. Polka zorgde voor een heuse knaller van een afsluiter. KTA Lanaken, you were amazing!

Verder lezen

REPORT l ANZEGEM

AnzegemWat een feest in Sint-Vincentius, Anzegem! De beentjes werden losgegooid, leerkrachten hulden zich in toepasselijke outfits – een pizza- en een hotdogpak, jawel – en de confetti vloog rijkelijk door de lucht.

Viva Revival beklom als eerste het podium en kreeg zowat instant iedereen mee met hun beukende riffs en powerlyrics. Uberdope uit Gent gooide het over een andere boeg met een streepje hippediehop. Alsof we de nummers al jaren meebrulden. Schoenen uit? Jazeker! Schoenen uit! Onze Red Bull MOBILE DJ, DJ Maddis, draaide tussendoor plaatjes die het figuurlijke dak eraf blaasden. En dan was er nog Murdock! Samen met TMF VJ Sofie maakte hij het feestje af! Anzegem, u was meer dan geweldig!
Verder lezen

REPORT l ROESELARE

Roeselare015In T-shirt en – soms toch – korte broek stonden de leerlingen van het VMS Roeselare vrijdag 14 maart ready voor een tweede TMF StressFactor. De aftrap werd gegeven door vier jonge honden uit het Antwerpse met de naam Not So Much, wat resulteerde in een waar pogofest. We maakten twee lucky bastards gelukkig met een paar Urban Ears en onze eigen Call The DJ – DJ Exception zorgde ervoor dat iedereen – ook de juffen en de meesters – collectief uit hun dak gingen op zijn straffe beats.

Daarna was het tijd voor de jongens van Wait A Minute. Zonder instrumenten beatboxten ze zich een weg naar de harten van de Roeselaarse jeugd. Murdock draaide nog plaatjes tot een kot in de… euh… namiddag. En dat deed ie niet alleen! Al snel klom een meute feesters het podium op en leek het erop dat Roeselare deze dag nooit, nimmer, jamais wilde eindigen!

Verder lezen