REPORT I LANAKEN

Lanaken004

Ook in Lanaken mochten we weer onder een stralende zon feesten met de beste muziek.

De lokale schoolhelden van Hashtag openden vol energie het waanzinnige feestje. Not So Much schreeuwde iedereen wakker met hun out-of-the-ordinary Punk Rock en Wait a Minute beatboxte zelfs de leraren van hun sokken. DJ Maddis kreeg tussendoor iedereen aan het dansen met zijn coole summervibes en Mr. Polka zorgde voor een heuse knaller van een afsluiter. KTA Lanaken, you were amazing!

Verder lezen

REPORT l ANZEGEM

AnzegemWat een feest in Sint-Vincentius, Anzegem! De beentjes werden losgegooid, leerkrachten hulden zich in toepasselijke outfits – een pizza- en een hotdogpak, jawel – en de confetti vloog rijkelijk door de lucht.

Viva Revival beklom als eerste het podium en kreeg zowat instant iedereen mee met hun beukende riffs en powerlyrics. Uberdope uit Gent gooide het over een andere boeg met een streepje hippediehop. Alsof we de nummers al jaren meebrulden. Schoenen uit? Jazeker! Schoenen uit! Onze Red Bull MOBILE DJ, DJ Maddis, draaide tussendoor plaatjes die het figuurlijke dak eraf blaasden. En dan was er nog Murdock! Samen met TMF VJ Sofie maakte hij het feestje af! Anzegem, u was meer dan geweldig!
Verder lezen

REPORT l ROESELARE

Roeselare015In T-shirt en – soms toch – korte broek stonden de leerlingen van het VMS Roeselare vrijdag 14 maart ready voor een tweede TMF StressFactor. De aftrap werd gegeven door vier jonge honden uit het Antwerpse met de naam Not So Much, wat resulteerde in een waar pogofest. We maakten twee lucky bastards gelukkig met een paar Urban Ears en onze eigen Call The DJ – DJ Exception zorgde ervoor dat iedereen – ook de juffen en de meesters – collectief uit hun dak gingen op zijn straffe beats.

Daarna was het tijd voor de jongens van Wait A Minute. Zonder instrumenten beatboxten ze zich een weg naar de harten van de Roeselaarse jeugd. Murdock draaide nog plaatjes tot een kot in de… euh… namiddag. En dat deed ie niet alleen! Al snel klom een meute feesters het podium op en leek het erop dat Roeselare deze dag nooit, nimmer, jamais wilde eindigen!

Verder lezen

REPORT l TILDONK

Tildonk025Onder een stralend zon werd de spits afgebeten. De allereerste TMF stressfactor, in Sint Angela Tildonk, werd afgetrapt. En hoe! Het kot werd vakkundig afgebroken.

De mannen van Muffler Men zorgden voor een stevig potje rock’n’roll om de dag mee te beginnen. De speelplaats stormde vol enthousiaste kids. Een uurtje later stond de ruimte voor onze Defender packed. Onze eigen Call The DJ – DJ Abraham-Van-Detta kon op heel wat meezingende en dansende fans rekenen!

Het gegil ging helemaal de hoogte in toen de Antwerpse rappers Safi & Spreej het hoofdpodium beklommen. De handjes gingen in de lucht en de vrouwenharten werden gesmolten. Murdock sloot de dag af met knallende beats. Tildonk, you were great!

Verder lezen